Posting Photos

Spotted something that's not working as expected? Report it here, please.

Moderator: GnATTERbox Moderators

Remote1
True GnATTERbox
True GnATTERbox
Posts: 35
Joined: Fri Jun 20, 2014 6:37 pm
Location: Ascot, but on another planet according to some
Interests: Narrow gauge

Posting Photos

Postby Remote1 » Sun Feb 13, 2022 8:37 pm

Hi everyone

I have tried to follow the instructions about posting photos, but slightly - no - very confused!
the suggested step tp my gn15 info doesn't work.

I have opened an account with Imgur, but do not know how to go any further.
I'm not good with tech stuff so need some help with this.
Is there a simple way of posting pictures?

Thanks

Steve
(Bill Gates I ain't)
Steve

Modelling skills on order..........

MickT
GnatterBox Centurion
GnatterBox Centurion
Posts: 134
Joined: Sun May 27, 2007 6:03 pm
Location: Near Maesteg, South Wales
Interests: 15" gauge and related railways Estate (Heywood) and Passenger/Pleasure (Greenly) types. Interested in 09 and 10mm scale 10¼" modelling (1n10¼?) and outside the scope of Gnatterbox, 009

Re: Posting Photos

Postby MickT » Thu Feb 17, 2022 10:34 am

Just testing linked BB code here:
Image

Right - got it!

Hi Steve,

Hope this helps:
1. Open up Imgur and get to where you can see the small versions of your images. Left click on the image you want to post and this image will open up from the album at an increased size

2. On the right side of the screen there are six options to select from.

3. Go to the bottom one which is titled: "Linked BB Code"

4. Either right click and select "copy" (which I prefer to do) or just left click on the blue "copy" label (I personally don't use this as it has failed on me a couple of times, which may be my fault but there you go, you have a choice!)

5. Go to you posting pane on Gnatterbox, click to "Paste" the image, which will come up with the link on your draft with a line of computer-ese language stuff between square brackets [ and ], starting with "url=https:// imgur.com etc etc, and then press the sub mit button below the text pane. It should now show the image. Well it did for me!

Mick

Remote1
True GnATTERbox
True GnATTERbox
Posts: 35
Joined: Fri Jun 20, 2014 6:37 pm
Location: Ascot, but on another planet according to some
Interests: Narrow gauge

Re: Posting Photos

Postby Remote1 » Thu Feb 17, 2022 11:37 am

Hi Mick

Thanks for this; will give it a try later today (not that my efforts at modelling are worth seeing!).

BTW: enjoy the photos you post on NGRM forum.

Best regards

Steve
Steve



Modelling skills on order..........


Return to “Error reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests